tisdag 17 augusti 2010

Victor & Lotta på tur!

Ålesund
Tacos med Victor och Rickard
Ålesund solnedgång

Ålesund



Hurtigruten kommer in..

Morsan??!!






Geiranger
Fika i Geiranger



Dalsnibba
1500möh
Dalsnibba Lotta & Victor
mmm middag!



Frukost time
Sognefjorden
varmt?! Hell no!
kartläsaren..



Någonstans på fjället mellan Lärdal och Aurland.
Victor mot toppen!

Aurlandfjorden
Vi fann det perfekta campingstället, någonstans i flåmsdalen..






Victor tar i!
Godmorgon!

fredag 6 augusti 2010

Borta på tre veckors semester.. nu tillbaka i Oslo

Utomhuskonsert Sthlm, Jakob & Lotta
Utgångskväll Trädgården Sthlm, Stina, Elin, Lotta & Jesper

Ugång Uppsala, Linda, Lotta & Emmie
En torsdagskväll på Sala stad, Jesper & Stina
Storebror Olov
Anny 15.07.10
Äter kräftor hos mormor
Ina & Lotta på semester

Tjop!

Är tillbaka i Oslo och på jobbet, kom i tisdags efter många timmars bussresa. Unnade mig en tre veckors semester denna sommar, det var otroligt skönt men känndes ungefär lika långt som en helg, fy vad fort det gick!! Den efterlängtade lilla bebisen kom efter jag kommit hem, jag kom till Sverige på måndagen och på torsdagen föddes Anny, 17 dagar för sent. För första ggn var jag i Sverige när en av mina syskonbarn föddes och jag fick chansen att hälsa på henne bara några timmar gammal. Semestern gick ungefär såhär Oslo-Karlstad-Sala-Stholm-Uppsala-Sala-Turkiet-Sala-Oslo.

När jag kom till Sverige fick jag en chock över hur otroligt varm det var, vilken sommar där alltså!! Den värmen som har varit i Sverige hade tydligen enligt folk varit där redan en månad innan jag kom. Inte alls samma sorts värme som i Oslo, i Oslo har solen varit framme till och från visst men det har inte i närheten varit den sortens sommar värme.

Bort någonstans skulle jag, jag letade flygresor över hela världen och sen slutade det med en dyr charterresa till Turkiet med Kristina. En otroligt lat och skön semester, men fy fasiken vad vi inte gillade de dryga männen där!!! Två ljusa tjejer i Kusadasi där vi var två av få ljusa turister, ja det blir aldrig tillbaka till Turkiet det är en sak som är säkert iafal. Men ganska vackert var det, fin beach och vi fick ut det vi ville och behövde av resan dvs bara att vila upp oss. Men charterresa, nej det är inget för mig. Folk till och med klappar händerna när man landar, haha ;)

Efter tre veckors ledighet hade jag ångest över att behöva åka tillbaka till Oslo, jag känner mig inte alls pepp på att vara här i år. Tidigare två år har det ju varit najs att vara här men nu har jag tröttnat. Det glada är ju dock när man får sin lönecheck som har en större siffra än vad den hade haft i Sverige iafal.

Nu har jag en timme innan jag måste cyckla till jobbet, det är inte så många pass kvar men jag längtar hem till Linköping och det är ju värt att nämna för jag brukar aldrig längta hem. Men nu längtar jag till min lägenhet och min säng, he ;) Men jag längtar också till nästa helg då jag ska flyga upp till Ålesund som ligger på norra västlandet i Norge, ska vara sjukt fint. Kommer hälsa på Victor min reseledarkollega från Österrike han har varit där och sommarjobbat, han jobbar sin sista dag när jag kommer upp och sen ska vi bila tillbaka till Oslo och det kommer bli en hel resa, vägen ska vara helt otroligt vacker! Det blir väl lite vandring och så blir det att tälta.

Ska se om jag har en sommarbild att lägga upp från semestern.

XXO