tisdag 7 juli 2009

Sommarens soliga dagar är borta

Hallå Hallå,

Sommarens soliga dagar är som borta! Det var kanonväder hur länge som helst, ända fram till i Söndags och då kom regnet! Det positiva är väl att det är sjukt mkt behagligare att jobba nu, man har ju svettats ihjäl och dagligen varit orolig för att tuppa av. Men med regnet så blir det nu heller inge mera cyckla till stranden efter jobbet, suck :(

Ja nu cycklar jag, har fått låna mig en cyckel och tanken är att jag ska börja cyckla till och från jobbet när månadskortet på t-banan går ut. Nu tar jag cyckeln med mig på tåget om morgonarna och sedan cycklar jag hem. Men jag är fortfarande förvirrad om vägen och cycklar olika omvägar varje dag. Gatorna både svänger och lutar åt alla håll och jag måste svänga minst 30ggr, så det är väldigt svårt att veta vart man skall cyckla och ännu mera lära sig vägen. Men nu måste jag lära mig för i övermorgon så ska jag börja cyckla även om morgonarna, och jag som gillar att sova varje minut måste kunna den kortaste vägen och veta exakt hur lång tid den tar att cyckla. Nu tar det sådär ungefär 50-60minuter att ta mig hem, men jag tror jag kan få ner det till 30-40 minuter när jag väl hittar.

Jag jobbade i helgen men hann med lite bad och sol innan min lediga dag Söndag kom. Det var ju inte bara söndagen som kom utan också regnet, så Simon och jag låg inne den dagen och kollade på filmer. Såg bla en grymt bra film som jag bara hade hört om innan men inte hade koll på vad den skulle handla om, hursom den heter"MILK" och rekomenderas varmt!

Till helgen drar jag och Raggie på hytta några timmar norr ut eller väster ut.. har fan inte koll. Det blir till att halvt hålla mitt Australien löfte om att dra ut i ingenstans 1vecka om året och leva utan ström och dagens teknik, men det blir inte en vecka utan tre dagar. Vi ska ut i bushen och vandra och koppla av. Efter helgen sen kommer syster och hennes familj och hälsar på. Jag jobbar men kommer ju hinna träffa dom för det. Då ska jag få träffa sötaste Olov som jag inte har sett sedan i Mars, han kommer vara jätte jätte stor och så går han nu också!

Vänar nu på att Tine ska komma hit och så ska vi gå på bio.. Jag har längtat till att gå på bio men Raggie har sagt åt mig att vänta tills regnet kommer vilket absolut var vist och nu är regnet här!

Kiss and Love

Inga kommentarer: