torsdag 1 juli 2010

I väntans tider..

Och jag väntar, alla väntar, och kanske allra mest min syster Fia väntar.. Den där lilla bebisen skulle ha kommit ut i måndags och vi bara går och väntar. Jag kollar min mobil hela tiden för att se om jag har något missat samtal eller fått sms som säger att det är pågång, men ingenting. Du lilla bebis! Vilken dag eller vilken timme som helst så får vi en liten ny medlem i familjen, ååå vad vi väntar!

Nu har jag en ledig helg och sedan har jag bara en jobbvecka kvar, jag jobbar hela nästa vecka varje dag fram till söndag och sedan ljuvlig SEMESTER!! Tre veckors semester har jag gett mig själv, allt handlar inte om att bara tjäna pengar, man måste hinna leva också.
Planen är att ta ett kort stop i Karlstad på vägen från Oslo till Sala och hälsa på Jossan, det blir en natt där och sen kommer jag hem måndag kväll. Det blir två veckor i hemtrakterna Sala/Uppsala/Sthlm träffa så mycket av vänner och familj som hinns med, bada, dofta på underbar bebis och bara ha det förbannat gott! Sen måste jag iväg utomlands en vecka någonstans och bara lata (hur det nu ska gå till).

I kväll har jag varit och kolla på den tredje Twilligt filmen. Aldrig i hela mitt liv, inte ens som tonåring har jag varit så hooked på någonting. Alltså jag är sådant Twillight fan så det finns inte, jag är nog värre än många av dom där tonåringarna. De fyra böckerna var jag som helt besatt utav och sträckläste för exempelvis en sådan 700 sidor tjock bok mitt i tentapluggandet, lästa tills ögonen bokstavligen värkte så mkt att jag inte kunde se texten längre, läste hela nätterna. En bok som annars är sådant sömnpiller för mig... Ja hur som äntligen har den tredje filmen kommit ut och visst var den såååå bra också!! Premiären var igår och då jobbade jag, grrr! Och jag kunde inte vänta på att få sälskap så jag gick själv idag, men jag kommer säkert gå och se den en andra gång i nästa vecka ;)

Jag har fortfarande inte tagit tag i Afrika. Jag tog halvt tag i det i vintras men fick inge possitiva svar och sedan har jag inte orkat ta tag i det, eller det hela är så komplicerat. Jag vill bara köpa ett flyg och dra ner men riktigt så tillåter inte Linköpings Universitet mig att göra. Det jag önskar för hösten är att göra tre veckors praktik (tre veckor är vad LIU tillåter mig) samt forskning till mitt examensarbete någonstans i Afrika. För praktik måste jag ha skola och mentor klar innan för att det ska godkännas och för examensarbete måste jag också ha sådanna ting klara för att ha chans till stipentium och jag vet inte men troligtvis för att få skriva också.. de vill att man har en mentor både där å i sverige..... suck! Jag ska bara iväg så är det, men ordnar jag ingen praktik tänker jag bara ta ett flyg ner å göra ex arbetet i afal och då finna skola etc på plats, såå mkt lättare!

Godis till extrapris på ICA 7.90NKR

Godnatt!

1 kommentar:

Nallebr.. sa...

ja bebisen vill visst inte aLLS UT EN:)