måndag 14 juni 2010

Regn och rusk, men en bok?

Vilken cyklist alltså, jag bara cyklar och cyklar. Idag när jag kom hem från jobbet värkte mina ben, det var väl bara delvis från cyklandet och mestadels för ovanan att stå och gå hela dagarna på jobbet.

Vädret har varit kasst i Oslo de här dagarna, det bara regnar och regnar och kallt är det också! I morgon lovas det bättre och det blir väl timmarna jag är på jobbet gissar jag.. jobbar kväll.

Igår träffade jag Tine, det var åtta månader sedan men det känndes som igår, hon var sig lik! Vi hängde på café i regnet och senare mötte jag upp Lois och gick på den efterlängtade filmen "The Last Song", och så bra den var!! Lois och jag satt nog och grät i kapp tror jag, sorglig men lycklig film.

Även om vädret är så kasst tror jag ändå att det har blivit sommar nu för jag längtar till att läsa en bok. Att läsa böcker är något jag nästan endast brukar göra under sommaren eller på resor. Det är ju ändå bara för mysigt, men det är inte ofta som jag tar mig för det och under skolåret läser man så mycket annat att man inte blir så sugen.

Å vilket meningslöst inlägg!!! Det är nog sådanna här ni kommer att beskåda under sommaren... Det blir lite mera action till hösten om jag lyckas ta mig iväg till Afrika en sväng, ja dit ska jag bara! Kan föresten meddela att jag idag haft min första riktiga kontakt med skolan i Tyskland. Jag är hämskt tacksam att hon skrev till mig på engelska, ansökningspapprerna jag fick står skrivna på tyska och jag förstår ungefär sammanhanget av vad som står men inte mer än så.. Ja det där kommer bli mycket intressant, men det är verkligen min stora chans att lära mig tyska på riktigt. Fem år i skolan ska väl ändå vara till någon nytta. Bara se hur bra det gick med engelskan.

Kärlek!

1 kommentar:

Nallebr.. sa...

vi läser så gärna dina meningslösa inlägg:) ha,ha ..puss och godnatt